Proizvodi

Seznam naših proizvodov: Ekstra deviško oljčno olje BEM, sortno ISTRSKA BELICA Ekstra deviško oljčno olje BEM, mešanica RAZLIČNIH SORT Ekstra deviško oljčno olje BEM, z okusom LIMONE Ekstra deviško oljčno olje BEM, z okusom POMARANČE Oljke v slanici 200 g Melancani v ekstra deviškem oljčnem olju Na...

Proizvodi

Priznanja in nagrade

Že nekaj let sodelujemo na mnogih sejmih in ocenjevanjih oljčnega olja pri nas kot v tujini ter smo prejemniki številnih zlatih odličij.

Priznanja in nagrade

Uvod

Začetek našega oljkarstva sega v leto 1980, ko smo zasadili prve oljke.  Vse skupaj se je začelo ljubiteljsko iz ljubezni do zemlje in predvsem zaradi uporabe oljčnega olja v domače namene.  Leta 1992 smo zasadili 360 dreves. Dogodki, ki so sledi v naslednjih letih, predvsem pa pozeba let...

Uvod

Domača slivova marmelada

Domača slivova marmelada 400 g

Domača slivova marmelada

Oljke v slanici

Oljke v slanici 200 g

Oljke v slanici

Ekstra deviško oljčno olje

Ekstra deviško oljčno olje BEM, sortno ISTRSKA BELICA

Ekstra deviško oljčno olje

Recepti

»Popečeni kruhki« Rezine kruha popecite v pečeci, še tople pokapajte z ekstra deviškim oljčnim oljem in natrite s česnom. Tak kruh se odlično prilega k vsaki solati. Nasveti Ekstra deviško oljčno olje varujejo pred možgansko kapjo zaradi tyrosola, ki je sestavina biofena, močan oksidant. Deluje kot...

Recepti

Dodatno

Zakaj uporabljamo oljčno olje? Ekstra deviško oljčno olje je primeren za uporabo prav vseh vrst hrane. Z njim lahko kuhamo, pečemo in pripravimo različne polivke za solate, ribe, meso in ostale priloge. Hranjenje Naših plodov ne hranimo dalj časa, saj jih že isti dan po končanem obiranju, predelamo...

Dodatno

Pogoji poslovanja

Pogoji poslovanja spletne trgovine
Pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne strani, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.
Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potošnikov (http://www.uradni-list.si/1/content?id=51154) (ZVPot-UPB2) (Ur. l. RS, št. 98/2004).
Vsi vaši podatki so varovani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004). Kupec z oddajo naročila spletne trgovine sprejema splošne pogoje poslovanja.
Sklenjena pogodba med podjetjem in stranko se arhivira na sedežu podjetja. Pogodba se sklepa v slovenskem jeziku.
Pogodbe in kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja KMETIJA BEM, BORIS SABADIN. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo po elektronski pošti na: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Registracija
Ob registraciji na spletni strani obiskovalec pridobi uporabniško ime in geslo. Uporabniško ime in geslo določata in povezujeta uporabnika z izpolnjenimi podatki. Izdelke lahko tudi naročite brez registracije (kot Gost), pri čemer nimate vpogled v arhiv vaših naročil in pravice do določenih privilegij v spletni trgovini.

Naročilo :
Ko kupec pošlje naročilo, dobi potrditev tega naročila po elektronski pošti.
Naročeno blago je last EKOLOŠKA KMETIJA BEM, BORIS SABADIN vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Kupnino za naročene izdelke poravnate glede na izbiro plačila.

Načini plačila :
Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:
- z gotovino ob prevzemu pošljike s hitro pošto (po povzetju),
- z nakazilom na račun ponudnika -  po ponudbi/predračunu.


Cene izdelkov na spletni strani :
Vse cene v spletni trgovini so informativne v evrih in vključujejo DDV. Ob nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila.  Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen brez predhodnega obvestila, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Do spremembe cene lahko pride tudi kadar artikla ni na zalogi o čemer ponudnik kupca obvesti.

Dostava blaga :

EKOLOŠKA KMETIJA BEM, BORIS SABADIN se trudi, da vaše naročene artikle čimprej pošlje na vaš željeni naslov. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši najbližji pošti. Naše pakete dostavlja Pošta Slovenije samo znotraj Republike Slovenije. Artikle je možno prevzeti tudi na našem sedežu podjetja (EKOLOŠKA KMETIJA BEM, BORIS SABADIN ).

Telefonska podpora :
Za informacije v zvezi z vašim naročilom, ceno blaga in njegovo dostavo, ter vračilom, nas lahko pokličete na telefonsko številko 386 (0)5 628 86 00

Vračilo blaga -  Pravica potrošnika od odstopa od pogodbe :
Pri nakupih na daljavo, ima potrošnik pravico, da brez navedbe razlogov v 14 dneh po prejemu blaga odstopi od nakupa in vrne blago. O tem mora obvestiti ponudnika najkasneje v 14 dneh od prejema blaga. Vse stroške pošiljanja nosi kupec sam. Blago pošljite po pošti na naslov EKOLOŠKA KMETIJA BEM, BORIS SABADIN Izletniška pot 50, 6000 Koper s pripisom "Uveljavitev pravice potrošnika do odstopa od pogodbe". Ob vračilu morajo biti izdelki nerabljeni, nepoškodovani in v originalni embalaži. Za uveljavitev pravice do odstopa mora potrošnik z nedvoumno izjavo obvestiti podjetje o svoji odločitvi o odstopu od te pogodbe s pismom poslanim po pošti ali preko elektronskega naslova (obrazec odstopa od pogodbe). Če potrošnik odstopi od pogodbe, mu podjetje brez nepotrebnega odlašanja in v vsakem primeru najpozneje v 14 dneh od dneva prejetja obvestila o odstopu od pogodbe povrne vsa prejeta plačila, vključno s stroški dostave. Tako povračilo podjetje izvede z enakim plačilnim sredstvom, kakor je bilo uporabljeno pri izvedbi prvotne transakcije, razen če je izrecno dogovorjeno drugače; v nobenem primeru pa zaradi tega povračila potrošnik ne nosi nikakršnih stroškov.


Vsebina strani :
Vsebine, objavljene na spletni strani  so last KMETIJA BEM, BORIS SABADIN
KMETIJA BEM, BORIS SABADIN ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih in nepopolnih informacij.


Pravica do zasebnosti :
Ponudnik se zavezuje varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani foscam.si bodo uporabljeni izključno za pošiljanje ponudb, izvedbo nakupov, računov in ostale potrebne komunikacije.

Odveza odgovornosti :
Ponudnik se po svojih najboljših možnosti trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih spletnih straneh.

Zloraba sistema :
Poskus kakršne koli zlorabe sistema v spletni trgovini, bomo preganjali v največji meri in z vsemi zakonitimi sredstvi.

Končna določila :
Uporabnik ob nakupu z registracijo potrjuje, da je v celoti seznanjen s splošnimi pogoji poslovanja spletne strani in da se z njimi strinja.

 

Postopek nakupa

 

Želene izdelke dodajte v košarico. Izbrani izdelek ali več izdelkov si lahko ogledate  s klikom na V košarico. Tu lahko izbrani izdelek odstranite (X-križec), spremenite količino in spremljate znesek nakupa.
Ko ste z izbranimi izdelki zadovoljni nadaljujte s postopkom nakupa s klikom ukaza »Na blagajno«.

1. KORAK 1 :PRIJAVA

Za zaključek nakupa se je potrebno registrirati ali pa lahko opravite Nakup kot gost. Registracijo opravite preko obrazca v spletni trgovini v drugi fazi nakupa ali s klikom na povezavo Registracija .
Ob prvem nakupu je potrebno odpreti nov uporabniški račun. V obrazec vnesite vse potrebne kontaktne podatke in pošljite registracijo. Takoj, ko bo registracija z vsemi podatki in naslovu za dostavo poslana, boste po e-pošti prejeli sporočilo s povezavo za aktivacijo računa in geslo za prijavo v spletno trgovino.
V primeru, da ste se v spletno trgovino že registrirali in ste pozabili uporabniško ime ali geslo kliknite na povezavo Ste pozabili geslo?. Uporabniško ime je enako vašemu e-mail naslovu, zato  v obe okenci (uporabniško ime in e-mail naslov) vpišite vaš e-mail naslov. Aplikacija vam bo na vaš e-mail naslov poslala novo geslo za prijavo v spletno trgovino.

2. KORAK 2 :PLAČNIK
V tem koraku lahko ponavadi izberete že obstoječi naslov dostave plačnika ali pa označite Želim spremeniti naslov za drugačen naslov.

3. KORAK 3: NASLOV DOSTAVE
V tem koraku lahko ponavadi izberete že obstoječi naslov dostave plačnika ali pa označite Želim spremeniti naslov za drugačen naslov.

4. KORAK: NAČIN DOSTAVE
Tukaj izbirate način dostave in sicer:
- Pošta Slovenije oz. hitra dostava (stroške poravna kupec pri dostavi)
- ali osebni prevzem


5. KORAK 5: NAČIN PLAČILA
Na izbiro imate samo Plačilo po povzetju, ter obkljukati pogoje poslovanje, s tem izjavljate da se strinjate s pogoji.

6. KORAK 5: POTRDITEV NAROČILA
Kliknte gumb Potrdi naročilo.
Po mailu dobite potrdilo o naročilu.


POTRDITEV NAROČILA

Naročilo v izvedbi.
Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko.
Ob potrditvi naročila ponudnik obvesti kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in ponudnikom je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.


ODPREMA BLAGA

Blago je odposlano.
Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.